Mai multe bilete pentru concertul Depeche Mode

Începând de astăzi, fanii Depeche Mode care nu au reuşit să-şi achiziţioneze bilete în categoria Golden Circle, din cadrul concertului pe care trupa îl va susţine pe 23 iulie 2017 la Cluj Napoca, au acum la dispoziţie un număr limitat de tichete, anunţă organizatorii.

Biletele pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro şi din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cartureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Sunt disponibile bilete în toate categoriile de preţ: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluză, 226 lei – Golden Circle, 251 lei – Tribuna Inel II, 311 lei – Tribuna Inel I şi 487 lei la Tribuna VIP.

Fanii mai au la dispoziţie şi pachete Early Entry, ce asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achiziţionat la preţul de 199 de lei şi este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon.

Concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca face parte din turneul european Global Spirit, ce va debuta pe 5 mai 2017 şi cuprinde show-uri în 32 de oraşe din 21 de ţări.

După două concerte susţinute la Bucureşti, legendara trupă va susţine primul concert din Cluj-Napoca pe 23 iulie 2017.