Confidenţialitate

Madrid Open 2018: Simona Halep și Rafael Nadal și-au confirmat prezența

Organizatorii turneului de la Madrid au anunțat jucătorii care vor participa la ediția de anul acesta a Open-ului Spaniei.

Lidera WTA Simona Halep și-a confirmat prezența la competiția patronată de Ion Țiriac, alături de Rafael Nadal, care va reveni de luni în fruntea clasamentului ATP.

Surorile Williams, Caroline Woznaicki și Maria Şarapova vor merge și ele la Madrid în timp ce la masculin marii absenți vor fi Roger Federer și Andy Murray. Elvețianul a decis după eliminarea prematură de la Miami să nu participe la sezonul pe zgură în timp ce scoțianul a fost nevoit să se opereze la începutul anului, în urma unor probleme la șoldul drept.

Turneul de la Madrid se desfășoară în perioada 4-13 mai iar anul acesta pune în joc premii egale la masculin și feminin, de cîte 6.2 milioane de euro.

Halep este cîştigătoarea ultimelor două ediții. Simona va lua și ea o pauză după turneul de la Miami – lidera mondială a anunțat că nu va mai juca pînă la întîlnirea de Fed Cup în care România va înfrunta Elveția la Cluj, pe 21 și 22 aprilie.