Confidenţialitate

Mădălin Hodor, despre cine-l poate opri pe Putin: Nu cred că vor face asta oamenii din anturajul lui | VIDEO

Istoricul Mădălin Hodor a fost invitatul Ioanei Ene Dogioiu în emisiunea „Piața Victoriei” la Europa FM. Întrebat cine ar putea să-l oprească pe Vladimir Putin, istoricul a spus că „nu este optimist” că această mișcare ar veni din partea anturajului președintelui Rusiei pentru că anturajul lui Putin înseamnă familie și prieteni.

„Este o discuție întreagă legată de chestiunea asta. În privința oamenilor din jurul lui eu nu sunt atât de optimist – adică nu împărtășesc ideea aceasta că Vladimir Putin ar putea să fie oprit de anturajul lui pentru că, parctic, anturajul lui Vladimir Putin este familia lui Vladimir Putin. Sunt prietenii lui. Oamenii din pozițiile cheie azi din Federația Rusă sunt de tipul Nikolai Patrushev, care l-a înlocuit pe Vladimir Putin când el nu a mai fo șeful FSB-ului, dar este mai mult decât atât, este prietenul lui Vladimir Putin din 1973. Deci vă imaginați, o prietenie din 73 când cei doi intrau amândoi în KGB. Iar Patrushev are niște declarații și niște ieșiri – este actualul șef al Securității Federației Ruse – mai radicale decât ale lui Vladimir Putin. Patrushev a zis la un moment dat că Occidentul vrea ca Federația Rusă să nu existe – aceasta este viziunea lui Patrushev despre Occident”, a explicat istoricul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Sau ministrul Apărării, care merge la vânătoare în Siberia în mod curent cu Vladimir Putin. Pescuiesc împreună, vânează împreună. Speranța noastră de doi bani, ca să zic așa, este că-l poate opri cineva pe Vladimir Putin fără să trebuiască s-o facem noi”, a mai spus Mădălin Hodor la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Urmărește întreaga emisiune „Piața Victoriei” aici:

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Maia Sandu a semnat cererea de aderare a Republicii Moldova la UE. „Dacă unele decizii au nevoie de timp, altele trebuie luate prompt și hotărât” | VIDEO