Confidenţialitate

Luminiţa Anghel lansează un nou single “Prizoniera” – VIDEO

Luminiţa Anghel a început anul 2016 cu lansarea celui mai nou single, intitulat “Prizoniera”, compus de Mihai Alexandru.

“Prizoniera” este o “piesă dinamică, pozitivă în care noi am pus întreaga noastră forţă şi energie.”, după cum o descrie artista.

“Azi am înregistrat primul single din 2016. Într-adevar, reîntâlnirea de anul trecut din decembrie, cu prietenul şi compozitorul Mihai Alexandru nu a rămas fără rezultat. Atunci am hotărât că e momentul pentru un proiect comun. Atmosfera a fost extraordinară azi, la studio şi în câteva zile vă vom oferi … “PRIZONIERA”!”, scria artista, în urmă cu câteva zile, pe pagina de Facebook.

Fanii Eurovision au primit foarte bine noul single, dar regretă că solista nu se va înscrie anul acesta la Selecţia Naţională.  În ultimile încercări de a reprezenta ţara, Luminiţa a fost la un pas să câştige, clasându-se pe locul doi de fiecare dată, iar apropiaţii ei spun că această dezamagire a determinat-o să renunţe la înscrierea de anul acesta, au declarat reprezentanţii Luminiţei Anghel.

Luminiţa Anghel a reprezentat România la Eurovision alături de trupa Sistem, în 2005, clasându-se pe locul al treilea.

Foto: Facebook/Luminita Anghel