Lumea Europa FM: Care a fost atmosfera de la Târgul Culinar Caritabil (AUDIO)

Zarvă mare în sala noastră de evenimente, locul în care au loc concertele live Europa FM. Cu o zi înainte am aranjat tarabele: am eliberat câteva birouri, le-am pus unul lângă altul, iar pe 3 decembrie, la ora 12, i-am invitat pe toți oamenii din radio să participe la Târgul Culinar Caritabil. Am avut de toate: feluri principale de mâncare, deserturi, dar și cocktailuri.

Am reușit să strângem 3000 de lei, iar banii i-am donat Asociației Ana și Copiii, ONG care sprijină copii din familii defavorizate, îi ajută la teme, le oferă mese calde. De altfel, ONG-ul și-a propus să construiască cel mai mare centru de zi din țară pentru copiii defavorizați, pentru care e nevoie de 1 milion de euro.

I-am avut alături de noi pe trei dintre ambasadorii români ai mișcării „Ziua Generozității” („Giving Tuesday”): Toader Păun, Alex Grecu și Cristina Hurdubaia. Mai multe despre faptele bune și oamenii din întreaga țară care s-au alăturat Zilei Generozității puteți afla de aici.

Și încă un lucru frumos – la târgul nostru a venit și domnul Adi, reprezentant al Terasei Obor, locul cu unii dintre cei mai buni mici din București. A adus 100 de mici la târg, pe care i-am vândut și la fel – banii au mers către ONG-ul Ana și Copiii. De asemenea, patronii terasei au donat asociației suma de 8000 de lei. Dacă vreți să va alăturați cauzei, puteți dona 4 euro pe luna către Asociația Ana și Copiii , trimițând cuvântul BUCURIE prin SMS la 8864.

Un reportaj de Elena Blănaru

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS