Confidenţialitate

Ludovic Orban susține că nu a cerut loc la tribuna oficială pe Arena Națională | AUDIO

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, susține că nu a cerut un loc la tribuna oficială, în timpul meciului Austria-Macedonia de Nord, din cadrul EURO 2020. Așa a fost repartizat.

Ludovic Orban a împărțit tribuna VIP cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, președinta Senatului, Anca Dragu și cu alți politicieni. Fotbaliștii Generației de Aur, Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au stat la tribuna a 2-a, alături de ceilalți spectatori.

”Am stat pe locul care mi s-a acordat, nu am hotărâr eu distribuția locurilor la tribună. Mi se pare normal să fie respectată Generația de Aur, orice om care a contribuit la dezvoltarea fotbalului românesc să beneficieze de respect. Eu am și lucrat cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific, și am apreciat enorm de mult colaborarea cu Gică Popescu pentru că el a fost implicat alături de mine, de ministrul Tineretului și Sportului, în realizarea obiectivelor – stadionul Steaua și stadionul de la Arcul de Triumf.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

A fost alegerea Federației Române de Fotbal, a reacționat fostul fotbalist Gică Popescu.

Acesta a precizat că a cumpărat bilete pentru el, familie și prieteni și că acolo, la tribuna a 2-a, s-a simțit alături de Gică Hagi ca pe vremuri, după ce suporterii au venit să facă fotografii cu ei.

Foto: INQUAM/Octav Ganea