PNL îl susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a anunțat în urmă cu câteva momente că îl propune pe Nicușor Dan (USR) pentru a fi candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL.

Declarațiile lui Orban:

Am fost nevoit să fac un pas înapoi. N-a mai contat punctul meu de vedere. Dorința de a asigura o guvernare europeană a Bucureștiului, de a soluționa problemele Bucureștiului, nu a mai putut fi îndeplinită. În 2016, bucureștenii au luat o decizie care a dus orașul în pragul falimentului. Soluția aceasta a făcut praf Bucureștiul și a creat mai multe probleme. PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul fiecărui sector.

A rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu avem garanția că pot câștiga bătălia cu PSD.

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, discuții care au vizat problematica Bucureștiului, soluțiile pentru marile probleme pentru Capitala României, am decis să-l propun ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL.

Singurele discuții pe care le-am avut cu Nicușor Dan sunt cele legate de problemele capitalei și de soluțiile pe care el le-a propus. Facem un sacrificiu pentru că renunțăm la voința de a avea un candidat propriu, un candidat care nu este al PNL.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS