Confidenţialitate

Ludovic Orban: Partenerii de coaliție trebuie să se pună de acord pentru desfiinţarea Secţiei Speciale

Moțiunea simplă depusă de social democrați împotriva ministrului Cristian Ghinea va fi citită luni, anunță președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban:

Moţiunea simplă contra ministrului Cristian Ghinea va fi dezbătută luni, de la ora 16 şi va fi votată marţi. Opoziţia a căutat sistematic să intre în subiectul PNRR şi opinia mea este că folosesc acest instrument parlamentar, regulamentar – moţiunea simplă – tocmai pentru a mai exprima puncte de vedere şi critici, după părerea mea , în mare parte, nefundamentate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ludovic Orban mai spune că, la cererea AUR, marți, ministrul Energiei – Virgil Popescu – va vorbi în plen la Ora Guvernului.

Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție va fi desființată în această sesiune parlamentară, spune președintele PNL, Ludovic Orban.

Singura problemă este că toți partenerii de coaliție trebuie să se pună de acord pentru a sprijini acest demers, mai spune Orban.

Acesta a fost obiectivul nostru: să desfiinţăm Secţia Specială în acea sesiune parlamentară. Noi suntem de acord cu forma propusă de Guvern, şi cu cea depusă la Camera Deputaţilor, şi cu alte modificări de bun simţ. Numai să ne hotărâm odată toţi partenerii şi să susţinem un punct de vedere.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.