Ludovic Orban, despre tensiunile din PNL: „Niciodată nu pot fi toți mulțumiți” | AUDIO

Președintele PNL, Ludovic Orban, recunoaște că anumiți liderali liberali sunt nemulțumiți de felul în care s-au împărțit ministerele în cadrul negocierilor pentru formarea unei coaliții.

Potrivit unor surse, în interiorul Partidului Național Liberal sunt voci care s-au plâns de faptul că ministerele Dezvoltării, al Transporturilor și al Fondurilor Europene, ministere cu bani și influență, au fost cedate pentru ca Ludovic Orban să își asigure poziția de lider al Camerei Deputaților.

Mai mulți lideri liberali  au vrut să convoace sâmbătă seară o ședință a Biroului Politic Național, în timp ce președintele partidului era la negocieri.

Ludovic Orban a comentat această situație:

„Biroul Politic Național este convocat de președintele Partidului Național Liberal, de jumătate dintre membri Biroului executiv sau de minim o treime dintre filiale. Biroul Politic Național nu a fost convocat, a fost o informație. Prioritatea noastră este aceea de a finaliza programul de guvernare. Niciodată nu pot fi toți mulțumiți și, de altfel, încă n-am finalizat negocierile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS