Lucrările din zona Prelungirea Ghencea se vor încheia pe 15 iunie

Primaria Municipiului Bucuresti anunță că va încheia, în perioada imediat urmatoare, lucrările de amenajare a Șoselei Prelungirea Ghencea.

Din luna aprilie și până în prezent, Administrația Străzilor a executat, în zonă, lucrări de reparație a carosabilului, de amenajare a trotuarelor și de construire a alveolelor aferente statiilor RATB.

Astfel, au fost efectuate lucrări de reparație a carosabilului pe o suprafață de peste 12.000 mp, între intersecția cu strada Brașov și limita administrativă cu judetul Ilfov.

De asemenea, de la intersecția Prelungirii Ghencea cu str. Oltului până la intersecția cu str. Magnoliei, au fost executate lucrări de reparații și amenajare a trotuarelor pe o lungime de aproximativ 2,4 km. În ceea ce privește stațiile RATB, au fost executate 3 alveole, suplimentar față de cele 5 construite în 2016.

Au mai rămas de executat lucrări de amenajare a trotuarelor pe o lungime de aproape 500 de metri în zona serelor, cu termen de finalizare pana la data de 15.06.2017, în functie de conditiile meteo.

Primăria precizează că trotuarele au fost realizate cât mai departe de carosabil, pentru a permite scurgerea apei pluviale, această măsura fiind luată până la executarea canalizării pluviale.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS