Confidenţialitate

Lucrări pe DN1 şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa

Pe parcursul zilei de marţi, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se fac mai multe lucrări, care ar putea îngreuna circulaţia. Între kilometrii 12 şi 16, în zona mediană,  se lucrează cu restricţionarea circulaţiei pe benzile numărul doi, în ambele sensuri. Aici au loc lucrări de întreţinere şi de curăţare, similare cu cele realizate între kilometrii 12 şi 35, în ambele sensuri, pe banda de urgenţă.

Lucrări sunt pe pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi la kilometrul 12, la bretelele de legătură cu DNCentura Bucureşti şi pe benzile de decelerare, pe ambele căi de rulare. Aici se repară carosabilul şi au loc operaţiuni de înlocuire a glisierelor metalice.

Între kilometrii 18 şi 17, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pe banda de urgenţă se fac lucrări de curăţare şi de tundere a vegetaţiei din zona acostamentului.

În judeţul Prahova, până la ora 20:00, pe DN1 Ploiești – Comarnic,în zona Băicoi, se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare pe sectorul kilometric 81+700 – 82+800 de metri, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, pe banda a doua.