Lucian Bute a fost învins de columbianul Eleider Alvarez prin knockout

Pugilistul Lucian Bute, în vârstă de 37 de ani, a fost învins aseară prin knockout în repriza a cincea de adversarul său cu cinci ani mai tânăr, columbianul Eleider Alvarez.

Meciul s-a disputat la Quebec și a fost eliminatoriu pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBC.

Pugilistul român a cedat în runda a cincea, în urma unui croşeu de dreapta al lui Alvarez. Bute a căzut la podea şi s-a ridicat până la opt, însă a lăsat impresia că nu poate să continue, iar arbitrul a pus capăt înfruntării.

Pentru Lucian Bute a fost a patra înfrângere din carieră, în cele 37 de meciuri disputate la profesionişti – 32 de victorii, dintre care 25 prin knockout, patru înfrângeri şi o remiză.

Pugilistul Lucian Bute a declarat că meciul cu Eleider Alvarez a fost unul strâns, dar sportivul columbian a reuşit să-l surprindă în repriza a cincea. Bute a adăugat că va discuta cu echipa sa pentru a decide ce va face în continuare.”Vă mulţumesc pentru sprijin. Meciul a fost strâns, dar el m-a surprins. Îl felicit, a meritat victoria. Acesta este boxul. Voi discuta cu echipa mea pentru a decide ce voi face în continuare“, a declarat Bute la finalul întâlnirii.

Nu a fost sa fie…am pierdut KO în a 5a repriza….mă simţeam în meci da am fost surprins cu o lovitură bună de la adversar….îl felicit ..Viaţa continuă! Vă mulţumesc că m-aţi încurajat mereu“, a scris pugilistul român pe Facebook.

În replică, Alvarez a spus că Bute a fost cea mai mare provocare a carierei sale de până acum. “Aştept de doi ani un meci cu Adonis Stevenson. Lucian a fost cea mai mare provocare a mea de până acum. Sper că acum Stevenson nu va avea nicio scuză“, a afirmat Alvarez, conform rds.ca.

Eleider Alvarez are 32 de ani şi este neînvins în 22 de partide la profesionişti, din care zece câştigate prin KO.

El va lupta cu Adonis Stevenson, posibil pentru titlul WBC la categoria semigrea, la 22 sau 24 aprilie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare