Confidenţialitate

LP va reveni pentru a treia oară în București, luna aceasta

LP va concerta pe 24 iunie, la Arenele Romane din București. Artista revine în Capitală pentru a treia oară, de data aceasta cu un turneu ce promovează cel de-al cincilea album al său, ”Heart to Mouth”. Concertul este organizat de Events.

LP a lucrat la acest album încă din 2017, împreună cu colaboratorul și producătorul ”Lost On You”, Mike Del Rio și scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creează între inimă și gură, albumul adună atât piese melancolice și melodii pline de speranță, ce originează din același loc.

În deschiderea concertului, publicul o va putea asculta pe Delia Rus. După debutul din 2016 cu piesa “Dacă pleci”, ce a adunat peste 20 de milioane de vizualizări în primul an de la lansare, a ajuns rapid în lumina reflectoarelor, fiind invitată să cânte și la premiera filmului ”Atomic Blonde„.

Biletele pentru concertul LP sunt încă disponibile, la prețurile de 139 lei pentru Access Normal și 219 lei pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta).