Louis Van Gaal: “Nu plec de la United”

Louis Van Gaal susține că va rămîne și în următorul sezon la conducerea lui Manchester United, chiar dacă suporterii îi cer să demisioneze iar presa engleză îl anunță deja pe Jose Mourinho ca viitor antrenor al echipei.

Tehnicianul olandez crede că așteptările fanilor sunt exagerate, deoarece United este o echipă în tranziție. “E un pas înapoi că am ratat Liga Campionilor dar din sezonul viitor lucrurile vor arăta altfel”, a spus Van Gaal după victoria 3-1 cu Bournemouth, din ultima etapă a campionatului Angliei.

După un sezon dezastruos, United a terminat pentru a doua oară în ultimii 25 de ani în afara primelor patru locuri din Premier League. La meciul cu Bournemouth, jucat marți după ce sîmbătă a fost aminat din cauza unei amenințări cu bombă, tribunele au fost aproape goale iar fanii au împînzit stadionul cu mesaje în care au cerut demisia lui Van Gaal.

Presa engleză anunță că meciul de sîmbătă cu Crystal Palace, din finala Cupei Angliei, va fi ultimul la United pentru tehnicianul olandez. Jose Mourinho ar urma să fie prezentat apoi oficial la începutul lunii iunie.

 

foto: independent.c0.uk

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS