Lotul lărgit al României pentru Euro 2016

Anghel Iordănescu a anunțat cei 28 de jucători cu care va merge în cantonamentul din Alpi pentru a definitiva lotul pentru Campionatul European din Franța.

Stagiul de pregătire se va desfășura între 18 și 30 mai, în localitatea italiană Saint-Vincent, iar echipa națională va disputa în această perioadă două jocuri de verificare, cu Ucraina și RD Congo.

Selecționerul a chemat cinci jucători de la Steaua iar pe listă se regăsește și golgheterul campioanei Astra Giurgiu, Denis Alibec. Lipsesc în schimb Marica, Budescu, Tamaș, Rusescu sau Bourceanu.

Au fost convocați portarii Tătărușanu, Pantilimon și Lung jr.; fundașii Săpunaru, Raț, Mățel, Chiricheș, Găman, Dragoș Grigore, Moți, Steliano Filip și Țoșca; mijlocașii Pintilii, Hoban, Ropotan, Prepeliță, Adi Popa, Torje, Chipciu, Maxim, Andrei Ivan, Stanciu și Sînmărtean; plus atacanții Keșeru, Bogdan Stancu, Alibec, Florin Andone și Ioan Hora.

Din cei 28 de jucători Iordănescu va opri 23 în lotul cu care va merge la turneul final, unde România va evolua în grupa A, alături de Franța, Elveția și Albania. Meciurile amicale cu Congo și Ucraina sunt programate la 25 și 29 mai și se vor disputa la Como, respectiv Torino.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS