Londra: Două condamnări pentru uciderea canotorului român, Tudor Simionov

Doi bărbaţi au fost condamnaţi pentru uciderea lui Tudor Simionov, un canotor român omorât pe 1 ianuarie 2019 la Londra. Acesta lucra ca agent de securitate la un club.

Poliţia îl caută, însă pe principalul suspect despre care se crede că ar fi fugit în Maroc după atac.

Tudor Simionov, care avea 33 de ani şi lucra ca agent de securitate la un club din centrul Londrei, a fost înjughiat mortal chiar în noaptea de Revelion, în timp ce încerca să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre la o petrecere exclusivistă.

Poliţia a identificat 3 suspecţi, dintre care doi au fost prinşi şi au pledat vinovaţi pentru ucidere din culpă în a doua zi a procesului. Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 21 şi 26 de ani.

Tribunalul nu a stabilit încă la câţi ani de închisoare vor fi condamnaţi cei 2. O nouă audiere va avea loc pe 23 septembrie.

Poliţia îl caută, însă, în continuare pe principalul suspect în acest caz, Ossama Hamed, 26 de ani despre care se crede că a fugit în Maroc a doua zi după atac.

Logodnica lui Tudor Simionov a lansat un apel către public pentru informaţii care să ajute la prinderea principalului suspect în acest caz.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS