Confidenţialitate

Londra: Decolările de pe unul dintre terminalele aeroportului Heathrow au fost suspendate

Aeroportul londonez Heathrow a suspendat temporar vineri decolările de la unul dintre terminalele sale, după ce agenţii de securitate au descoperit un obiect suspect la scanarea unui bagaj, relatează Reuters.

Reprezentanții aeroportuului au precizat că suspendarea decolărilor la Terminalul 3 a fost provocată de o „problemă de securitate”, dar nu au dat alte detalii.

Plecările au fost suspendate pentru o perioadă scurtă de timp de la Terminalul 3, din cauza unei probleme de securitate. Le cerem scuze tuturor pasagerilor ale căror călătorii au fost afectate”, a spus purtătoarea de cuvânt.

Lucrăm cu (reprezentanţii – n.r.) Terminalului 3 al Heathrow, după informaţii că un obiect suspect detectat la scanarea unui bagaj”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Metropolitane din Londra.

Heathrow, care are cinci terminale principale, este unul dintre cele mai agglomerate aeroporturi din lume, iar Terminalul 3 deserveşte în special cursele pe distanţă lungă, dar şi o serie de curse către destinaţii europene.