Locuitorii din Bacău au primit apă cu rația

Sâmbata locuitorii din Bacău așteaptă cu sufletul la gură apa potabilă la robinete.  De 7 zile nu au apă locuitorii din Bacău, in urma celor două avarii  de la conducta principală care alimentează orașul.

Vineri au dat drumul apei cu porția după un program: 17:00 – 21:00, pentru a permite celor de la Spitalul județean să folosească apa. Situația acolo este mult mai dificilă. Chiar si asa, nu toti locuitorii din Bacau au primit.

Cosmarul s-ar putea incheia pentru locuitorii Bacaului sâmbătă dimineață. Compania furnizoare de apa a promis ca de la ora  06.00 pana la 10.00 va curge apa la robinete, intrerupt, dar după ora 14.00 programul va fi normal.

Sătui sa stea la cozi pentru a cumpara apa imbuteliata cu care sa spele haine sau se faca baie, cei 170.000 de locuitori  din Băcău au așteptat ieri cu sufletul gură ora 17.00, anunțată de compania de apa.

Dar programul a fost devansat pentru a ajuta Spitalul Județean de Urgență care a terminat rezervele de apă și a funcționat la limita de avarie.

Asa ca, au primit cu ratia apa intre 17 si 21 vineri seara, locuitorii din Bacau, dar potrivit presei locale apa nu ar fi curs in toate zonele orasului.