Locatarii unui bloc din Focşani – evacuaţi din locuinţe, din cauza unui incendiu

După aproape 2 ore, Pompierii au reuşit să stingă focul care s-a extins la blocul din imediata apropiere a pensiunii din Focşani în care joi a izbucnit un incendiu – transmite corespondentul Europa FM la Focșani, Claudia Toader.

Pensiunea a fost distrusă în totalitate, iar intervenţia continuă, la faţa locului urmând să ajungă şi trei autospeciale de la ISU Buzău.

În apropierea pensiunii care arde se află și o stație de benzină, dar nu există pericol de extindere a flăcărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, pompierii au stins incendiul care a cuprins mansarda blocului lipit de pensiunea din cartierul Sud din Focşani, iar acum decopertează tabla de pe acoperiş pentru a se asigura că focul nu arde mocnit.

De asemenea, etajele trei şi patru ale unui bloc aflat în spatele pensiunii au fost afectate de fum, dar şi de apa cu care intervin pompierii.

Potrivit pompierilor, pensiunea în care a izbucnit incendiul a fost distrusă în totalitate, intervenţia pentru stingerea flăcărilor fiind în desfăşurare.

Prefectul de Vrancea, Sorin Hornea, a declarat că va fi demarată o anchetă, urmând să fie făcute verificări cu privire la autorizaţia de funcţionare a pensiunii.

Locatarii unui bloc din Focşani au fost evacuaţi, joi, din locuinţe, după ce un incendiu izbucnit la o pensiune s-a extins la acoperişul imobilului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS