Liviu Dragnea: ”Vă asigur că toate acţiunile noastre din următorul an vor fi îndreptate pentru a construi o Românie demnă, a dreptăţii şi a prosperităţii economice”

Înainte de miezul nopții, liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care asigură românii că partidul său lucrează în interesul lor și că ”am realizat multe în ultimul an și continuăm să clădim împreună o țară a normalității”.

”Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm națiunii române demnitatea și încrederea într-o viață mai bună.

Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri și voință, le poate face o viață mai bună și se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an și continuăm să clădim împreună o țară a normalității.

Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei țări, resursele naturale ale României, potențialul uriaș de dezvoltare pe care îl are această țară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune și în Europa și nu numai.

Vă asigur că toate acţiunile noastre din următorul an vor fi îndreptate pentru a construi o Românie demnă, a dreptăţii şi a prosperităţii economice!

Ne iubim țara, avem curajul și forța să ne opunem cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele. Și nu în ultimul rând îndrăznim în continuare să credem în România cu tărie!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

La mulţi ani, dragi români oriunde v-ați afla!
La mulţi ani, România!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS