Confidenţialitate

Liviu Dragnea rămâne internat în spital după ce a acuzat dureri la spate

Doctorii au decis să îl interneze în spital pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, din cauza problemele pe care le are la spate. Medicii vor decide, duminică, dacă este nevoie sau nu de o intervenție chirurgicală.

Medicii au stabilit aseară să îl interneze și i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să își facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operație, intervenție chirurgicală sau nu în cursul acestei zile. În orice caz nu l-au lăsat să se deplaseze. Au zis că a riscat foarte mult cu acele dureri să meargă în tot turneul prin țară”, a afirmat secretarul general al PSD –  Codrin Ștefănescu pentru Mediafax.

Acesta a adăugat că va ține ședința de duminică pentru alegerea conducerii filialei PSD Brăila, iar ulterior se va reîntoarce la București pentru a îl vizita pe Liviu Dragnea la spital.

Anterior, Liviu Dragnea a avut o repriză de discopatie, de sciatică, iar sâmbătă problemele s-au acutizat. Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.

Președintele social-democraților a fost în aceste zile în turneu la organizațiile locale PSD, iar duminică ar fi trebuit să fie la Brăila.