Liviu Dragnea: „Nu vorbesc. A vorbit preşedintele destul”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, întrebat cum comentează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, a spus că nu vorbeşte, pentru că a vorbit destul şeful statului.

„Nu vorbesc. A vorbit preşedintele destul. A venit supărat din vacanţă şi ne-a certat pe toţi”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, că vicepremierul Sevil Shhaideh şi ministrul Rovana Plumb ar fi trebuit să demisioneze.

El a mai spus că o a doua variantă era ca PSD-ul să le retragă sprijinul politic pentru că persoanele urmărite penal, trimise în judecată sau condamnate, nu trebuie să facă parte din conducerea statului.

Tot marți, președintele a mai declarat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confundat poziţia de acum cu aceea de profesor universitar.

Klaus Iohannis a mai vorbit despre atacurile politicienilor la adresa justiţiei, despre „penalii” care au ajuns în conducerea statului și a adăugat că este nevoie de o implicare civică maximă, precizând că nu doreşte să creeze impresia unui protest prin aceste afirmaţii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS