Confidenţialitate

Liviu Dragnea: La Congres vom adopta un plan de dezvoltare pe termen lung a României

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că obiectivul principal al Congresului partidului este adoptarea unui document care să cuprindă şi un plan de dezvoltare pe termen lung a României.

”Am avut o discuţie cu colegii, ieri şi azi. Am spus de la Comitetul Executiv în care am solicitat să se organizeze Congres că obiectivul principal este de a adopta un document care să cuprindă şi un plan de dezvoltare pe termen lung a României şi, dacă vom găsi o formă prin care structura Biroului Politic să fie altfel realizată, atunci voi susţine organizarea de alegeri”, a afirmat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

El a adăugat că doreşte o ”repartizare echilibrată” a conducerii PSD în toată ţara.

”O repartizare echilibrată a conducerii PSD în toată ţara: 16 vicepreşedinţi şi să realizăm paritatea în ceea ce priveşte bărbaţii şi femeile – opt vicepreşedinţi bărbaţi şi opt vicepreşedinţi femei. Ţara are nevoie de o abordare echilibrată, iar susţinerea pentru femei nu este un moft”, a spus liderul PSD, punctând că mandatul său la conducerea partidului nu trebuie prelungit, el fiind în termen.