Liviu Dragnea, surprins într-o fotografie alături de Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea şi George Maior

Victor Ponta a publicat pe propria pagină de Facebook o fotografie în care apare Liviu Dragnea împreună cu Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea şi George Maior .

„Pentru membrii CEX al PSD – pentru toţi cei care încă îl susţin pe Dragnea ! Stop minciunii şi ipocriziei! Stop manipulării şi imposturii! Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca să-şi apere colegii ! Mereu şi-a urmărit interesul personal indiferent de interesul celorlalţi!

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Bănicioiu, Andronescu, Firea şi, de ieri, Ţuţuianu, Stănescu, Ciolacu, Mocioalcă, Neacşu etc nu are absolut nicio legătură cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o încercare în al 12 lea ceas de a-i lua manşa unui pilot nebun şi disperat gata să distrugă tot! Cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”, scrie Victor Ponta.

Nu este prima imagine publicată de Ponta cu președintele PSD alături de persoanele pe care acesta le contestă vehement în spațiul public. Pe 11 septembrie, Victor Ponta a prezentat o altă fotografie în care Liviu Dragnea apare alături de fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, şi alături de fostul vicepremier şi ministru al Dezvoltării, Vasile Dâncu, la un eveniment care nu era oficial. Victor Ponta a mai precizat că şi-a adus aminte cum Liviu Dragnea “se lupta” să fie şi el chemat la ziua lui George Maior, la acea vreme director al SRI.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS