Confidenţialitate

Liviu Dragnea, enervat de întrebările unui jurnalist despre autostrăzi și spitale: „Hai cu mine în baie!” – AUDIO / VIDEO

Președintele PSD, Liviu Dragnea,  își pierde cumpătul în fața presei când este întrebat unde sunt autostrăzile și spitalele regionale promise în campania electorală.

„Hai cu mine în baie” i-a spus jurnalistului Pro TV Alex Dima, ieri, la Parlament, după ce, nu demult, îi făcuse aceeași invitație altui jurnalist.

Solicitarea jurnalistului a venit în condițiile în care în Legislativ se vota, în ședință comună a celor două Camere, Bugetul de stat și Bugetul asigurărilor sociale pentru 2019.

Jurnalistul a explicat că a trimis câteva solicitări în scris de interviu și a încercat să obțină răspunsuri privind atragerea de fonduri europene, respectiv în privința stadiului în care se află proiecte majore promise din 2016 încoace, cum ar fi sute de kilometri de autostrăzi și realizarea unor spitale regionale.

Liviu Dragnea, al treilea om în stat, în dialog cu un jurnalist, vineri la Parlament, pe hol și la intrarea în biroul președintelui Camerei Deputaților:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Alex Dima este un jurnalist cu experiență al Pro TV, inclusiv la Parlament, realizator de reportaje pentru emisiunea „România, te iubesc”.

Înregistrarea video a dialogului dintre Liviu Dragnea și Alex Dima

https://www.facebook.com/alexdima.eu/videos/2290415487914373/