Confidenţialitate

Liviu Dragnea, după ce a fost primit la Iași și cu proteste anti-PSD: ”Iohannis și ai lui sunt nervoși că fermierii români își primesc subvențiile la timp, că agricultura românească produce mâncare sănătoasă pentru români, că România a ajuns în guvernarea PSD pe primul loc…”

“Am câteva vești proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis și pentru cei care defăimează zi de zi România! Am fost astăzi la Iași alături de colegii mei și de simpatizanți ai PSD și oamenii știu adevărul!

Iohannis și ai lui sunt din ce în ce mai nervoși. Vad că românilor începe să le meargă bine. Este singura explicație pentru modul în care acționează sistematic, mânați de ură împotriva propriului popor, pentru a bloca măsurile care aduc bunăstare.

Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiții și facem în continuare. Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate față de ce a avut Cioloș. Noi am mărit salariile medicilor și tot noi vom construi și autostrăzile, cu toate piedicile pe care ni le pun.

Iohannis și ai lui sunt nervoși că fermierii români își primesc subvențiile la timp, că agricultura românească produce mâncare sănătoasă pentru români, că România a ajuns în guvernarea PSD pe primul loc la producția de porumb și floarea-soarelui în Europa. Când au fost ei la guvernare, fermierii români au stat nouă luni, un an, fără subvenții, iar Franța era pe primul loc la producția de porumb.
Îți pui întrebarea legitimă: pentru cine acționează acești oameni, ce interese au? Eu nu cred că urmăresc interesele României, pentru că nu poți să urmărești binele românilor când acționezi împotriva lor. Ei promovează violența, ura și veninul și își doresc să fie țara dezbinată!

Aceasta este diferența fundamentală dintre noi și ceilalți. Noi suntem pentru o Românie stabilă, pentru o Românie sănătoasă, pentru o Românie bogată, care să devină din ce în ce mai puternică. Ei vor o Românie la cheremul altora, noi credem că România merită mai mult”, a comentat Liviu Dragnea pe Facebook.

Atacul la adresa președintelui și noile acuzații privind adversarii politici vin după ce, vineri, Liviu Dragnea a declarat că dacă USR și PLUS vor câștiga alegerile vor lua, printre altele, frigiderele și aragazurile din casele românilor.

”Vor să se desființeze dreptul la proprietate. Dacă vreți să nu mai aveți case, terenuri, frigidere, aragaze, Ok. Dar să votați în cunoștință de cauză. Ce au mai spus? Că vor să dea OUG să aresteze toți pesediștii. Se pare că fasciștii de dinainte încep să fie invidioși. Au mai zis că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală și trebuie desființat. Se pare că pentru prima dată, o forță politică, în urma alegerilor, a hotărât să nu predea puterea. Și de aici a început nebunia”, a declarat Liviu Dragnea.

Sâmbătă la Iași, în paralel cu un miting de susținere pentru PSD s-a desfășurat și un protest îndreptat împotriva partidului dar și a Guvernului. Protestatarii au strigat ”Hoții, Hoții” și alte mesaje împotriva Guvernului și a partidului.

Organizatorii mitingului de susținere PSD au căutat să acopere huiduielile pornind la maximum muzica în zonă, după cum se poate observa și în înregistrările video.