Confidenţialitate

Liviu Dragnea, despre Referendumul pentru Justiție: ”Nouă nu ne e frică de referendum. Noi n-am propus nimic, nicio secție separată de vot. Eu cred că lui trebuie să îi fie frică de referendum”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a reacționat la anunțul președintelui privind convocarea unui Referendum pentru Justiție pe 26 mai, într-o conferință de presă care fusese anunțată încă de dimineață.

”Vreau să zic câteva lucruri despre întâlnirea de aseara de la Cotroceni. Un lucru grav e că la acea întâlnire mi-a pronunțat numele. A declarat că legile Justiției sunt făcute pentru mine, ca să scape Dragnea de pușcărie. Din fericire, majoritatea celor de acolo au respins astfel de purtare.

Unii dintre cei prezenți au hotărât să vorbească despre referendum. Ce să discute ei cu Iohannis despre referendum? Acesta e doar un truc. Mesajul a fost dur transmis către ÎCCJ. De aia susțin că n-am încredere că va fi un proces corect. (…)

Nouă nu ne e frică de referendum. Noi n-am propus nimic, nicio secție separată de vot. Eu cred că lui trebuie să îi fie frică de referendum. Nu avem o strategie pentru acest referendum, noi vrem doar să respectăm programul de guvernare”, a transmis Liviu Dragnea.