Liviu Dragnea câștigă pariul, dar mai multe persoane refuză să mânânce din micii pe care liderul PSD i-a oferit

La sediul PSD din Bucureşti, Liviu Dragnea a primit o naveta de bere, pariul câștigat pe 1 mai. I-a dovedit astfel unui urmăritor al paginii sale de Facebook că el este cel care își postează mesajele pe rețeaua de socializare. Liderul PSD a promis că în schimbul berii va oferi mici și a organizat o mini petrecere câmpenească în curtea sediului central al PSD.

Contrat așteptărilor, nu au sfârâit grătarele în curtea PSD. Micii au fost aduși gata fripți și au fost serviți într-un foișor din curtea partidului. S-au luat măsuri de securitate pentru a nu intra persoane neautorizate la PSD, asta după ce aproape 3000 de persoane și-au anunțat pe facebook intenția de a veni la un mic și o bere cu Liviu Dragnea. Cu toate acestea, mai multe persoane au ajuns în fața sediului și au transmis liderului PSD mai multe urări.

 

Porțile partidului au fost închise, iar cei mai mulți ajunși acolo s-au răcorit doar cu huiduielile strigate peste gard.

 

Doar câtiva membri ai Organizația  de Pensionari a Partidului Social Democrat au fost lăsați înăuntru.

Bogdan Lungu, taximetristul din Galați care a pierdut pariul și a venit cu naveta de bere, a refuzat să mănânce din micii oferiți de liderul PSD, dar totuși a stat la o discuție care a durat o oră și jumătate.

Evenimentul organizat de Liviu Dragnea nu s-a sfârșit fără mai multe peripeții: un bărbat a urcat pe un gard și nu a vrut să coboare până nu a venit poliția, iar un protestar a rupt steagul României de la intrarea din curtea PSD. cel de-al doilea a fost dus la secția de poliție.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS