Liviu Dragnea: ”Am văzut textul OUG în Monitorul Oficial”

Liviu Dragnea a făcut, miercuri, primele declarații de la adoptarea Ordonanței de Urgență care modifică pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei.

La o zi după adoptarea ei de către Guvern, ieri, Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 874, Partea I.

Textul publicat în Monitorul Oficial conține modificările anunțate luni, după ședința de Guvern, de ministrul Justiției, Tudorel Toader, dar a adus și mai multe prevederi care au luat prin surprindere pe cei care lucrează în sistemul juridic românesc.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat jurnaliștilor că a văzut forma finală a OUG abia după apariția ei în Monitorul Oficial. El s-a arătat deranjat și că în spațiul public se discută despre faptul că unele lege i-ar fi dedicate. ”După propaganda asta, în ultimii 2 ani de zile, orice lege, ordonanță de guvern se dă doar pentru mine”, a comentat Liviu Dragnea, care a fost întrebat de jurnaliști cum comentează că articolul 7 din ordonanța adoptată luni de Guvern îi pare dedicat.

„Fiecare este liber să atace această ordonanță”, a precizat Liviu Dragnea despre anunțul USR și PNL de a sesiza Avocatul Poporului pentru a contesta OUG92.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS