Confidenţialitate

Liviu Dragnea acuză probleme de sănătate

UPDATE: Liviu Dragnea a mers la spital pentru un  RMN.

“A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să îşi facă un RMN să îşi facă analize şi să asculte sfatul medicul. După şedinţa de la PSD Ilfov ne-am împărţit. Eu şi colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre Bucureşti. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”, a declarat Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, pentru Mediafax.

În plin turneu prin țară, la filialele unde au loc alegeri, Liviu Dragnea a plecat rapid de la conferința de presă care a avut loc la Snagov, acuzând dureri în zona spatelui.

“Vă mulțumesc, sincer nu mai pot să stau din păcate”, a spus Liviu Dragnea la Snagov, după 10 minute de declarații în fața presei.

Potrivit unor surse politice citate de Mediafax, în funcție de starea sa, liderul PSD va decide în următoarele ore dacă merge la spital.

Liviu Dragnea a început să aibă dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de ieri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.

Președintele PSD  ar trebui să ajungă mâine la Brăila.