Liviu Dragnea a votat și pentru Referendum

În ciuda declarațiilor făcute înainte de ziua alegerilor, Liviu Dragnea a votat în urmă cu puțin timp atât pentru alegerile europarlamentare cât și pentru Referendum, la liceul Jean Monnet din Capitală.

După ce a așteptat câteva minute la coadă, protejat de gărzi de corp, Liviu Dragnea a primit cele trei buletine de vot și a semnat pe ambele liste de prezență, pentru Europarlamentare și Referendum.

”Îmi pare rău pentru că au fost cozi foarte mari”, a spus liderul PSD, după ce a reușit să voteze.

“Am spus mereu că susţin tema de la Referendum. Este simplu. Aşa cum toţi cetăţenii care au votat, unii şi la referendum şi alţii nu, aşa si la PSD. Dacă nu aş fi vrut să votez nu aş fi spus dinainte că susţin întrebările.

E o zi bună, au venit foarte mulţi oameni la vot.

Îmi pare rău că au fost cozi foarte mari. Am fost la foarte multe voturi şi am văzut de unde sunt întârzieri, de la tabletă, de la două liste. În diaspora ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii care au fost numiţi în Spania, Italia, Marea Britanie, de ce nu au încercat să îi direcţioneze să le spună românilor unde să meargă. Sunt secţii unde nu e nimeni şi secţii oarte aglomerate”, a declarat Liviu Dragnea.

La aproximativ un sfert de oră după ora 17, pragul de 30% pentru validarea Referendumului pentru justiție a fost atins. Totuși, pentru a fi considerat valid, referendumul trebuie să treacă de pragul de prezenţă de 30%, dar şi de cel privind voturile valide, de 25% voturi valabil exprimate.

FOTO: Captură Digi24

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS