Liviu Dragnea a mers la CExN al PSD cu două valize | AUDIO

Preşedintele PSD  a mers luni, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, cu două valize, după anunţul Rise Project că are date despre societatea Tel Drum, găsite într-o valiză care ar fi fost abandonată pe o proprietate din judeţul Teleorman.

Una dintre valizele lui Liviu Dragnea era cu cu gogoși pentru Rise Project și una cu dosare care ar avea legătură cu președintele Klaus Iohannis.

„Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici.

Fiind întrebat ce are de spus despre valiza intrată în posesia jurnaliştilor de la Rise Project cu documente despre firma Tel Drum şi fotografii care ar avea legătură cu el, preşedintele PSD a replicat:

„Este o gogoaşă nu are nicio legătură cu mine, nu mă interesează ce-i acolo, habar nu am ce e în acea valiză, dacă e valiză, dacă nu e valiză, cine le-a dat, de ce le-a dat”.

Referitor la legăturile sale cu firma Tel Drum, a replicat: „Nu vă interesează valizele acestea. Nu vă interesează golăniile făcute de unii procurori cu preşedintele României”.

Preşedintele PSD a mai apreciat că valiza cu documente aparţinând Tel Drum „e o prostie, o disperare”.

„Probabil, să acopere şi scandalul în jurul domnului Lazăr – sau domnilor Lazăr – numai că acest scandal nu poate fi ocolit. Nu poate fi îngropat. Este mult prea grav”, a precizat el.

În ce priveşte faptul că în valiza de la Rise Project se află şi o fotografie cu el, Dragnea a replicat că există mii de poze în care se află alături de cetăţeni români.

„S-ar putea să apară mii de valize cu pozele mele”, a adăugat Dragnea.

A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. Retrocedări către forumul german a grupului etnic german. O3 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri”, a declarat Liviu Dragnea, la intrare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Liderul PMP, Eugen Tomac, l-a ironizat luni pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după ce jurnaliștii Rise Project au anunțat că au intrat în posesia unei valize pline cu documente compromițătoare pentru Dragnea. Tomac s-a dus cu o valiză în Parlament, dar în aceasta se află moțiunea de cenzură pe care PMP o propune celorlalte partide de opoziție.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS