Liviu Dragnea a fost validat în funcţia de preşedinte al PSD. Propune modificări în partid

Liviu Dragnea a fost validat duminică, în unanimitate, în funcţia de preşedinte al PSD de către Congresul ce are loc acum la Sala Palatului din Capitala.

Astfel, Dragnea devine oficial, preşedinte al PSD. In fata a peste 4.000 de delegati, acesta a anuntat modificarile pe care vrea sa le faca in partid. “Vreau să fiți de acord să realizăm un cod de conduită. Convingerea mea este ca un asemenea cod ori trebuie aplicat la rigoare, ori trebuie abandonat. Vă propun să-l supunem unei dezbateri serioase în partid, în tot partidul, în luna care urmează, apoi să-l adoptăm definitiv și dacă-l adoptăm, să-l aplicăm fără exceptie. Vă propun să fiți de acord ca și președintii consiliilor județene să fie aleși prin votul tuturor membrilor din acel județ.”

Victor Ponta, prezent și el pe scena de la Sala Palatului pentru un discurs a declarat că este decis să fie el ținta atacurilor și nu partidul. Declarația este făcută în contextul dosarelor în care apare și numele premierului. “Am renunțat la funcția de președinte PSD atunci când am realizat că avem nevoie să rămân o țintă pentru toți adversarii nostri. Dumneavoastră trebuie să mergeți mai departe, întotdeauna am crezut că echipa e mai importantă decât un om. Vreau să cred că putem și puteți să mergeți în continuare ca echipa PSD și sunt convins că Liviu va putea să vă conducă în bătăliile de la anul”, a declarat Victor Ponta.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS