Liviu Dragnea, întâmpinat de susținători și contestatari la sediul DNA

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns marți seară la sediul DNA unde urmează să i se aducă la cunoștință punerea sub sechestru a unor bunuri, în cel mai recent dosar al său, în care este acuzat de fapte de corupție comise pe vremea când era președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Liviu Dragnea a fost așteptat atât de susținători, cât și de contestatari care au scandat La pușcărie! și i-au cerut demisia președintelui Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea nu a făcut declarații la intrarea în sediul DNA.

Numărul jandarmilor a fost suplimentat înainte ca Liviu Dragnea să ajungă la DNA, după ce în fața sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie au apărut și câțiva protestatari.

Șeful PSD a fost citat, pentru ora 17:00, la DNA, unde urmează să i se pună sechestru de avere în cel mai recent dosar în care e acuzat de corupție.

Liderul PSD a ajuns în jurul orei 17.30. Și-a făcut cu dificultate loc prin mulţime şi printre jurnalişti, flancat de jandarmi.

De asemenea, în faţa sediului PSD au venit, din nou, câteva zeci de membri ai PSD, între care secretarul general Marian Neacşu şi deputatul Cătălin Rădulescu.

„Suntem o sumă de colegi care au simţit nevoia să vină ei. Suntem membri de partid, dar nu este o acţiune de partid”, a spus Marian Neacşu.

La sediul DNA au fost mobilizate forţe impresionante de jandarmi, aşa cum s-a întâmplat şi în 13 noiembrie, când Liviu Dragnea a fost la DNA pentru a fi anunţat că a fost pus de urmărire penală.

Liviu Dragnea a declarat astăzi că va merge astăzi la DNA pentru a afla detaliile legate de sechestru.

„Nu am cu ce să fiu șantajat”, a mai spus Dragnea, care a criticat modul în care apar informații de la DNA în presă „date pe căi neoficiale și nelegale”.

„M-am obișnuit să fiu țintă, am fost găsit țap ispășitor la referendumul din 2012, acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiției și de către cine? de unii care se ascund. Eu sunt un om cu față, cu vorbe la vedere, cei care sunt împotriva mea se ascund. I-am rugat pe colegi să facă abstracție de toate aceste atacuri la adresa mea și să își continue treaba legată de programele economice”, a mai spus Liviu Dragnea.

Foto: Oameni care l-au asteptat pe Liviu Dragnea la sediul DNA

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS