Confidenţialitate

Litoralul pentru toți, ediția de primăvară, între 15 mai și 18 iunie

Persoanele care vor să cumpere sejururi la mare cu prețuri mici o pot face și anul acesta în cadrul programului ”Litoralul pentru toți”.

Ediția de primăvară se lansează pe 15 mai și durează până pe 18 iunie.

Peste 10 mii de turiști sunt așteptați să ajungă pe litoralul românesc la începutul acestui sezon estival, iar prețurile sunt similare celor din anii trecuți.

Programul este lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turism şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.

Astfel, tarifele practicate pentru şase nopţi de cazare, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, sunt de 205 lei/ persoană pentru un sejur la un hotel clasificat cu o stea, 235 de lei la un hotel de două stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele, ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele.

Prețuri mai mici în sudul litoralului

Pentru sudul litoralului, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, tarifele maximale pentru această ediţie a „Litoralului pentru toţi” sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele pentru un sejur de şase nopţi/ persoană vor fi cuprinse între 159 de lei, la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi 469 de lei/ persoană, la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, preţuri identice cu cele practicate în ediţiile din anii trecuţi ale programului.O persoană care se cazează 6 nopți la un hotel de o stea, fără mic dejun, plătește în jur de 159 de lei.

La fel ca în anii trecuți, turiştii beneficiază şi de varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.