Confidenţialitate

LITORAL ROMÂNIA, la Târgul de Turism cu oferte speciale prin Paradis Vacanțe de Vis (P)

Și în acest an cea mai solicitată destinație internă de vacanță, LITORAL ROMÂNIA, este prezentă la Târgul de Turism cu oferte deosebite prin intermediul Tour Operatorului Paradis Vacanțe de Vis.

Echipa agenției, alături de parteneri, vă așteaptă în pavilionul B2, stand 215-218 cu oferte extraordinare la peste 300 de hoteluri de pe litoral.

Pe lângă pachetele clasice de vacanță agenția a dezvoltat o divizie de excursii sub brandul Day Trips care oferă turiștior aflați în vacanță pe litoral excursii de o zi în Delta Dunării, Balcic, parcul de aventură “Paradis Land Neptun” sau degustări de vinuri. Pentru iubitorii de circuite a fost creat un nou produs “Traseul vinurilor și gusturilor autentice” care vă poartă pe parcursul a 6 zile într-o poveste a Dobrogei.

Cele peste 10.000 de camera aflate ]n garanția Paradis Vacanțe de Vis asigură posibilitatea elaborării unor pachete turistice deosebit de atractive, atât din punct de vedere al serviciilor oferite cât și a prețului final.

Tot aici echipa Day Trips, divizia de excursii a agenției, vă așteaptă cu oferte la excursiile de o zi de pe litoral: Delta Dunării, Balcic, Parc de aventură Neptun, tururi tematice sau degustări la crame Dobrogene.

Parteneri ai Tour Operatorului Paradis Vacanțe de Vis: Hotel Delta/California 3* Jupiter – Cap Aurora, Hotel Dorna 3* Mamaia, Hotel Modern 4* Mamaia, Hotel Dunărea 3* Mamaia, Complex Vox Maris Grand Resort 4* Costinești, Hotel Resort & SPA 2D 3* Neptun – Olimp, Hotel Capitol 3* Jupiter- Cap Aurora, Complex Steaua de Mare 3* Eforie Nord, Hotel Miorița 3* Neptun, Hotel Ștefania 3* Costinești, Hotel Vera 3* Eforie Nord, Hotel Apollo Ovicris Eforie Nord, Hotel Plutitor Bella Marina 4* Jurilovca, Hotel Venus 3* Mamaia, Hotel Sulina 4* Mamaia, Crama Viișoara, Parc de Aventură Paradis land Neptun

Cu o experiență de 19 ani pe piața de vacanțe din România, specializată în destinația LITORAL ROMÂNIA, agenția tour operatoare Paradis Vacanțe de Vis vă așteaptă la Târgul de Turism al României, care va avea loc în perioada 21-24 februarie 2019, la Romexpo București, în PAVILIONUL B2, STAND 215-218.