Confidenţialitate

Liposucții, implant de păr sau botox, doar câteva dintre avantajele de care pot beneficia cu discount membrii Sindicatului Democratic al Polițiștilor | INTERVIU

Liposucții, implant de păr sau de botox – sunt câteva dintre avantajele de care pot beneficia – cu discount – mii de polițiști membri ai unui sindicat. Așa cum primesc telefon de serviciu sau asigurare medicală, membrii Sindicatului Democratic al Polițiștilor au reduceri la câteva clinici de înfrumusețare – după cum explică liderul Sindicatului, Gabriel Gîrniță, într-un interviu cu Liliana Nicolae.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Gabriel Gîrniță, liderul Sindicatului: „Noi am identificat aceste trei clinici cu care în momentul de față avem contracte de colaborare care oferă discounturi membrilor de sindicat, de la înfrumusețare până la anumite tehnici invazive pentru pleoape. Dacă au probleme de sănătate (…) pentru liposucție, abdominoplastie și așa mai departe”.

Liliana Nicolae: De ce este nevoie ca polițiștii să apeleze la tehnici de înfrumusețare?

Gabriel Gîrniță: „Și polițiștii au nevoie, ca oricare alt cetățean. Telefonie mobilă – unde au prețuri mult mai bune decât ce este pe piața liberă. Oferte de turism la diverse stații e cazare. Asigurări de sănătate, asigurări de viață la fel au discounturi. Vin ca un pachet întreg pe parte comercială pe care noi îl oferim ca și beneficii pentru membrii de sindicat”.

Liliana Nicolae: Înțeleg că inițiativa vine după solicitările unor membri de sindicat, majoritatea femei?

Gabriel Gîrniță: „Cei care au solicitat inițial și am pornit acest demers într-adevăr au fost femei, da. Dar în oferta pe care am făcut-o cu clinicile respective punându-le la dispoziție tot pachetul de proceduri pe care acestea le au includ și proceduri pentru bărbați, dacă sunt interesați de astfel de proceduri. Nu aș ști să vi le descriu care sunt că nu mă pricep foarte bine la domeniul acesta”.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: România nu știe ce vrea de la Poliție, spune sociologul Barbu Mateescu: „Fie este prea dură, fie este prea blândă și nu este respectată” | AUDIO