Confidenţialitate

Liga Națiunilor: România – Finlanda, 1-0

România a învins Finlanda sâmbătă seară, scor 1-0, în runda a treia a grupelor Ligii Naţiunilor.

Golul tricolorilor a fost marcat de Nicușor Bancu (’30).

“Sunt foarte bucuros. Nu pentru că am marcat, în primul rând pentru victorie. Aveam nevoie de aceste trei puncte ca de aer. Mă bucur că în această seară ne-am dorit cu toţii mai mult decât în celelalte două meciuri, am jucat cu inima şi am meritat această victorie.

Ştiţi că eu joc mai ofensiv, am prins acel spaţiu, am pasat pentru Puşcaş, am văzut că nu este nimeni în careu şi am hotărât să merg eu. Am avut şi puţin noroc că adversarul meu direct a alunecat şi după aceea am dat mingea de unde a venit. Per total a fost un sezon bun pentru mine, am jucat foarte bine. Mă bucur că aici, chiar dacă am avut acel moment, cei de aici au avut încredere în mine şi m-au selecţionat. Mă bucur că nu am dezamăgit şi i-am făcut să aibă încredere în mine”, a declarat Nicușor Bancu, după meci, pentru Antena Sport.

George Pușcaș a ratat un penalty în minutul 16.

12.000 de suporteri s-au aflat în tribunele stadionului Giulești.

Asupra unor spectatori au fost depistate materiale pirotehnice interzise de prevederile legale, anunţă Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Tot sâmbătă, Muntenegru și Bosnia au remizat, 1-1.

Marțea viitoare, aceeași arenă va găzdui returul cu Muntenegru. În tur, elevii lui Edward Iordănescu au fost învinși cu 2-0.

După trei etape, clasamentul grupei este condus de Bosnia (5 puncte), urmată de Finlanda (4 p), Muntenegru (4 p) și România (3 p).

“Toate echipele din grupa noastră au câte o singură victorie după primele 3 runde. Suntem în continuare în luptă!”, transmite FRF.

În toamnă, sunt programate retururile Finlanda – România (23 septembrie) și România – Bosnia-Herțegovina (26 septembrie).

FOTO: FRF TV