Lidia Buble & Matteo – „Mi-e bine” rămâne pe primul loc în Europa Top Hit

Pentru a doua săptămână consecutivă, pe primul loc în clasamentul Europa FM se află Lidia Buble & Matteo – ”Mi-e bine”.  Piesa a fost lansată oficial anul trecut la Media Music Awards, iar la scurt timp după apariție a reușit să stabilească noi recorduri.

În mai puțin de o lună de când a fost lansată, piesa „Mi-e bine” aduna 10.000.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, ocupa locul al treilea în topul Shazam România și a intrat în Top 10 difuzări radio și TV. Azi, videoclipul piesei Lidia Buble & Matteo – ”Mi-e bine” a trecut pe YouTube de 21.000.000 de vizualizări.

Pe locul doi în Europa Top Hit se află Rag’n’Bone Man – ”Human”, iar pe trei este Smiley cu ”Îndrăgostit (deși n-am vrut)”.

Europa Top Hit, clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii la Europa FM, prezentat de Adi Luca sâmbătă, de la ora 16:00, este ordonat de voi cu ajutorul voturilor pe europafm.ro.

Oricine are un cont creat pe europafm.ro, cel mai accesat site din România al unui post de radio, poate vota până sâmbătă modul în care şe aştează în clasament piesele.

Piesele din clasamentul Europa FM pot fi votate pe europafm.ro în pagina Europa Top Hit