Confidenţialitate

Lidia Buble lansează „Undeva la mijloc” – VIDEO

„Undeva la mijloc” este cel mai fresh single lansat de Lidia Buble, însoţit de un videoclip în care artista dezvăluie o atitudine de „bad girl” și un look rock.

„Este piesa pe care o știu de doi ani și pe care așteptăm să o lansez cu mare nerăbdare. Undeva la mijloc are exact sound-ul care mă caracterizează cel mai bine, pop rock, pe sufletul meu! Single-ul acesta este despre voi, cei îndrăgostiți, și reprezintă o chemare către destinația în care se consumă marile iubiri.

Tot ce contează este modul pasional în care îți împărtășești sentimentele și cât de mult ești dispus să arăți asta persoanei iubite. Le mulțumesc celor de la Epiq Records și de la Cat Music, pentru minunata melodie. Sper că bublișoriii să o pună pe repeat și să devină piesă lor de suflet”, declară Lidia Buble.

Odată cu lansarea piesei, artista dă startul unui concurs pe canalul Youtube Cat Music, în care cei ce lasă un comentariu la videoclip şi spun unde ar vrea să se întâlnească #undevalamijloc cu iubitul/iubita, pot câștigă un weekend de star, alături de Lidia Buble și gașca ei.