Liderul spiritual al comunității musulmane din România anunță că se vaccinează anti-COVID | AUDIO

Conducerea Cultului Musulman din România se alătură Patriarhiei Române în campaniei de promovare a vaccinării împotriva COVID-19.

Muftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat, își anunță enoriașii că se vaccinează, și îi îndeamnă să procedeze la fel.

Liderul spiritual al comunității musulmane din Românise declară un fervent susținător al vaccinării anti COVID-19. El salută apariția vaccinurilor care pot duce la limitarea actualei pandemii.

Iusuf Muurat se vaccinează imediat ce incepe a doua etapă de vaccinare. Pentru o decizie cât mai bună, însă, în ceea ce privește oportunitatea vaccinării, Muftiatul Cultului Musulman din România îi îndeamnă pe toți cei aproape 100.000 de membri ai comunității, în primul rând să se informeze din surse oficiale.

Credincioșii musulmani care nu au acces la online sunt îndemnați să apeleze la medicii de familie.

Muftiul Iusuf Muurat a declarat pentru Europa FM că, mai ales în zonele rurale din Dobrogea, va ruga medicii de familie să ia legătura cu locuitorii de religie islamică, medicii  fiind cei mai în măsură să îi sfătuiască, având în vedere că sunt persoanele care le cunosc bine istoricul medical.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Feri Predescu

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS