Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a convocat pe mai mulți apropriați la sediul central al partidului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a chemat în această seară, la sediul PSD, pe mai mulți lideri din teritoriu.

Printre aceștia se află secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, vicepremierul Paul Stănescu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache și preşedintele Consiliului Județean Neamţ, Ionel Arsene.

 

Temele care ar putea fi dezbătute sunt mitingul pe care liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, a anunțat că-l va organiza pe 9 decembrie, la Craiova, dar și conflictul deschis între vicepreședintele partidului, Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose.

Ultimii doi nu participă la ședința din această seară.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a reproșat sâmbătă premierului, la Antena 3, că  a găsit “o manieră incorectă şi necolegială” de a o „admonesta public” pentru o decizie care a fost luată de instituţiile subordonate Primăriei Capitalei.

Este vorba despre organizarea târgului de sărbători în Piața Victoriei.

Gabriela Firea a adăugat că s-ar fi aşteptat ca premierul să îi dea un telefon sau să îi solicite o întâlnire, dacă avea ceva să îi comunice.

Anterior,  premierul Mihai Tudose declarase că amplasarea unui Târg de Crăciun în Piaţa Victoriei nu este „cea mai inspirată decizie” pentru că nu există treceri de pietoni care să-i ajute pe oameni să ajungă în centru pieței.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS