Confidenţialitate

Liderul PNL Neamț face apel la ”maturitate politică” din partea colegilor de coaliție

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, a cerut “maturitate politică” din partea partenerilor de coaliţie guvernamentală în contextul crizei politice actuale. Lazăr a precizat că programul “Anghel Saligny” reprezintă o şansă de dezvoltare pentru multe comunităţi din România, în special pentru cele care nu pot accesa fonduri europene.

“Avem nevoie ca acest program să devină operaţional cât mai repede, pentru a permite o dezvoltare unitară în România, încât să nu mai existe diferenţe majore între comunităţile locale. Consider că românii de pretutindeni merită să ducă o viaţă mai bună şi să trăiască în localităţi cu un standard de viaţă cât mai civilizat. 50 de miliarde lei urmează să investească Guvernul Florin Cîţu în proiecte de infrastructură rutieră locală, reţele de gaze, de apă şi canalizare. Aceste investiţii reprezintă o necesitate. Este nevoie de maturitate politică în aceste momente din partea partenerilor din coaliţia de guvernare şi de viziune administrativă, pentru ca acest program, care dă şansa tuturor comunităţilor din România, să fie adoptat”, a scris pe Facebook liderul PNL Neamţ.

George Lazăr a subliniat că lucrurile trebuie gestionate cu bună-credinţă pentru că acest program este în favoarea românilor.

Reacţia preşedintelui PNL Neamţ vine în contextul crizei guvernamentale declanşată din cauza Programului de investiţii “Anghel Saligny”.

Foto: INQUAM/George Călin