Lider PSD Arad: „Parlamentarii arădeni ai PSD sunt disciplinați, linia partidului o vom urma cu toții”

Conducerea PSD Arad se întruneşte sâmbătă în cadrul Comitetului Executiv Judeţean pentru a discuta situaţia din partid şi a adopta două rezoluţii: susţinerea actualei conduceri centale a PSD, în frunte cu Liviu Dragnea şi susţinerea excluderii din cadrul partidului a premierului Sorin Grindeanu, precum şi susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului.

„Cerem un mandat pentru parlamentarii arădeni din partea Comitetului Executiv județean pentru a vota împotrivă persoanei Grindeanu, în momentul de față dânsul este exclus din partid și probabil consideră că Guvernul e pe persoană fizică și se ține cu dinții de scaun. Parlamentarii PSD sunt disciplinați și văd exact ce se întâmplă în momentul de față. Linia partidului o vom urma cu toții, așa cum este și normal, fiindcă în Parlamentul României ne-au trimis cetățenii, nu suntem pe persoană fizică „, a declarat liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, PSD Arad a obţinut cele mai bune rezultate din judeţ, având trei deputaţi şi un senator.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS