Confidenţialitate

Liberalul Florin Roman: Ţara arde şi PSD depune moţiune de cenzură

Liderul deputaților liberali, Florin Roman critică planul opoziției social-democrate de a depune, după încetarea stării de urgență, o moţiune de cenzură împotriva cabinetului condus de Ludovic Orban.

Parlamentatul PNL crede că PSD va destabiliza România, în contințiile în care criza de nou coronavirus nici nu a atins vârful.

“Ţara arde şi PSD depune moţiune de cenzură”, crede Florin Roman.

Potrivit lui, executivul este „implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus”.

„Anunţul liderilor PSD este ilogic, cu doar câteva ore înainte, acelaşi lider al PSD, Marcel Ciolacu, propunea un moratoriu privind o mai bună colaborare între Guvern şi Parlament. Reacţia nervoasă a PSD ne arată că atacarea la CCR a legilor populiste propuse de trioul toxic Ciolacu-Ponta-Tăriceanu, loveşte in grupurile de interese care au stat în spatele amendării acestor proiecte de lege”, a precizat Florin Roman.

Liberalii le solicită social-democraţilor responsabilitate față de ţară, „mai ales că sunt responsabili pentru lipsa spitalelor regionale şi de părăsirea guvernării cu stocuri zero la medicamente şi materiale sanitare”.

Într-un inteviu pentru Mediafax, președintele interimar al PSD a ameninţat cu o moţiune de cenzură, care ar putea fi depusă după încetarea stării de urgenţă.

„Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupora vieţilor românilor nu vom depune moţiune (… ) Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate”, a spus Marcel Ciolacu.