Liberalul Bușoi își cere scuze pentru folosirea imaginilor cu tragedia din clubul Colectiv

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, și-a cerut scuze după ce ieri, într-o gafă de proporții, și-a prezentat prioritățile de campanie într-un decor care ar fi încercat – în opinia politicianului – să pastreze vie memoria unor tragedii.

Într-o conferință de presă, domnul Bușoi a apărut având în fundal imagini de la cutremurul din martie 1977, fotografii cu lumânări aprinse în fața clubului Colectiv și chiar o poză cu solistul trupei Goodbye to Gravity, supraviețuitor al tragediei, alături de unul dintre chitariștii formației, mort în urma incendiului.

Cristian Buşoi a explicat că a ales afişul care prezenta imagini din clubul Colectiv şi de la cutremurul din ‘77 în urma unei discuţii cu echipa sa de comunicare.

După conferinţa de presă, liberalul a fost aspru criticat în mediul online, inclusiv pe pagina sa de Facebook, pentru că s-ar folosi de tragedia de la Clubul Colectiv în scopuri electorale.

Candidatul PNL a declarat ulterior că înţelege criticile şi că nu a intenţionat să se folosească de aceste tragedii într-un exerciţiu electoral.