Confidenţialitate

Leonardo DiCaprio are şansa de a-l interpreta pe Vladimir Lenin

Studioul cinematografic Lenfilm din Rusia a răspuns declaraţiei prin care Leonardo DiCaprio a dezvăluit faptul că i-ar plăcea să interpreteze o personalitate rusă şi a oferit starului hollywoodian rolul principal într-un film dedicat liderului comunist Vladimir Lenin, informează sputniknews.com.

Studioul Lenfilm, cu sediul la Sankt Petersburg, i-a oferit lui DiCaprio şansa de a-l interpreta pe Vladimir Lenin, în tinereţe, într-un film dedicat revoluţionarului comunist.

Recent, Leonardo DiCaprio a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei germane Die Welt faptul că i-ar plăcea să joace rolurile lui Lenin, pe cel al lui al Rasputin sau chiar al actualului preşedinte al Rusiei, Vladimir Putin.

„Putin ar fi foarte, foarte interesant. Mi-ar plăcea să-l joc”, a spus Leonardo DiCaprio.

“Întotdeauna e interesant să faci filme. Leonardo DiCaprio este adeseori comparat cu Lenin, în anii lui de tinereţe. Avem suficiente scenarii şi obiecte de recuzită pentru a recrea epoca în care a avut loc Revoluţia”, a declarat Valeri Karlov, purtătorul de cuvânt al Lenfilm, pentru Baltika FM.

Leonardo DiCaprio este nominalizat anul acesta la categoria„cel mai bun actor în rol principal” la premiile Oscar, pentru rolul din „The Revenant”, în regia lui Alejandro González Iñárritu. Până acum, în cei 23 de ani de activitate,Leonardo DiCaprio a fost nominalizat de şase ori la premiile Oscar, iar anul acesta este favorit.