Leo Messi așteaptă un transfer la Chelsea fumând în cazino

Scandalul financiar în urma căruia Lionel Messi și tatăl lui au fost condamnați la un an și 9 luni de închisoare cu suspendare ar putea să aibă consecințe grave pentru FC Barcelona.

Starul argentinian n-a fost mulțumit de sprijnul oferit de oficialii clubului catalan și se pregătește în  secret de plecare. Cotidianul britanic “The Sun” anunță că Jorge Messi s-a întâlnit deja cu Roman Abramovici, pe yahtul miliardarului rus, care este dispus să plătească 130 de milioane de euro pentru a-l aduce pe fiul acestuia la Chelsea. La echipa londoneză, Lionel Messi ar urma să câștige 700.000 de euro pe săptămână, adică 33 de milioane 600.000 anual: cel mai mare salariu din istoria fotbalului.

În vârstă de 29 de ani, Messi a evoluat până acum doar la FC Barcelona, actualul lui contract este valabil până în 2018, dar clubul i-a oferit de curând un salariu mai mare brazilianului Neymar.

Între timp, site-ul american “TMZ” a publicat joi imagini cu Leo Messi într-un cazino din Bahamas, cu câteva ore înaintea pronunțării vedictului condamnării lui din Spania. Ceilalți clienți au declarat că acesta a jucat la ruletă și blackjack, n-a consumat deloc băuturi alcoolice, însă a fumat foarte multe țigări.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS