Legăturile speciale ale trupei Voltaj cu Europa FM – VIDEO

În Weekendul Special Voltaj de la Europa FM, Călin Goia rememorează câteva dintre cele mai frumoase amintiri trăite pe aceeaşi frecvenţă cu ascultătorii Europa FM.

Voltaj a fost şi rămâne una dintre cele mai populare şi apreciate trupe româneşti. Cu piese care ajung în topuri şi hituri care fac pe toată lumea să cânte în timpul concertelor, trupa Voltaj rămâne unul dintre numele grele ale industriei muzicale româneşti. Cum Europa FM promovează cea mai bună muzică, în mod natural Voltaj a avut o legătură specială cu postul de radio pentru milioane de români.

Nu mai departe de luna august a anului trecut, Voltaj a lansat videoclipul piesei „Din toată inima”, filmat și la Europa FM Live pe Plajă 2015. 

Povestea care a animat internetul românesc la începutul anului s-a dovedit a fi alimenteată de Voltaj, iar dezvăluirea ei a venit în cel mai ascultat program matinal din oraşele României – Voltaj l-a adus pe Kori Gent alături de Kori Lady, în Deşteptarea.

Dar amintirea care le vine imediat în minte membrilor trupei Voltaj este legată de primul turneu naţional făcut de Voltaj şi Iris cu ocazia lansării Europa FM, în anii 2000.