Confidenţialitate

”Leave the Door Open”, piesa lansată de Bruno Mars cu Silk Sonic, între cele mai populare lansări din martie | VIDEO

Primul single cu aer retro de la noul proiect muzical creat de Bruno Mars, Silk Sonic, se bucură de succes pe platformele de streaming, dar și pe YouTube, unde deja are peste 33 de milioane de vizualizări în mai puțin de o săptămână de la premiera videoclipului.

Recent, Bruno Mars a cerut să fie lăsat să cânte la Gala Premiilor Grammy, pe 14 martie, alături de noua sa trupă, Silk Sonic. Bruno Mars i-a asigurat că va urma toate regulile de siguranţă sanitară, pentru a-şi susţine showul live. Deși mai sunt doar două zile până la Gala Premiilor Grammy. Bruno Mars nu a primit un răspuns oficial.

Între timp, videoclipul “Grenade”, al lui Bruno Mars, a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube, la mai bine de un deceniu de la lansarea sa din 2010.

“Grenade” este al șaselea videoclip al lui Bruno Mars ce a atins această performanță, după “Just the Way You Are”, cu 1,5 miliarde de vizualizări, “The Lazy Song”, cu 2 miliarde de vizualizări, “Uptown Funk” cu Mark Ronson, 4 miliarde de vizualizări, “24K Magic”, cu 1,3 miliarde de vizualizări, și “That’s What I Like”, cu 1,8 miliarde de vizualizări.